Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za vino od bagremovog drva sa živim rubovima 40x40x110 cm

Stalak za vino od bagremovog drva sa živim rubovima 40x40x110 cm

1.911,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj drveni stalak za vino odiše rustičnim šarmom i bit će odličan dodatak vašem interijeru. Stalak za vino napravljen je od masivnog bagremovog drva koje je predivno završno obrađeno poliranjem i lakiranjem, kako bi dobilo profinjen izgled. Ovaj ormarić u potpunosti je ručno izrađen, a prekrasni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Živi rubovi drva koji prate prirodni oblik stabla povećavaju ljepotu ormarića. Ovaj stalak za vino sadrži 6 pretinaca za boce, 2 odjeljka za pohranu i 1 ladicu, što pruža dovoljno prostora za spremanje i izlaganje vaših boca, čaša, otvarača za boce i drugog pribora za vino, ali i za stvari kao što su knjige ili ukrasni predmeti. Artikal je već sastavljen; nije potrebno sastavljanje. Važna napomena: Boje variraju od komada do komada, što čini svaki primjerak jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 80281 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj drveni stalak za vino odiše rustičnim šarmom i bit će odličan dodatak vašem interijeru.

Stalak za vino napravljen je od masivnog bagremovog drva koje je predivno završno obrađeno poliranjem i lakiranjem, kako bi dobilo profinjen izgled. Ovaj ormarić u potpunosti je ručno izrađen, a prekrasni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Živi rubovi drva koji prate prirodni oblik stabla povećavaju ljepotu ormarića. Ovaj stalak za vino sadrži 6 pretinaca za boce, 2 odjeljka za pohranu i 1 ladicu, što pruža dovoljno prostora za spremanje i izlaganje vaših boca, čaša, otvarača za boce i drugog pribora za vino, ali i za stvari kao što su knjige ili ukrasni predmeti. Artikal je već sastavljen; nije potrebno sastavljanje.

Važna napomena: Boje variraju od komada do komada, što čini svaki primjerak jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Materijal: Masivno bagremovo drvo
  • Dimenzije: 40 x 40 x 110 cm (Š x D x V)
  • Polirano i lakirano
  • Sa živim rubovima koji prate prirodni oblik stabla
  • Sa 6 pretinaca za boce, 2 odjeljka za pohranu i 1 ladicom
  • Sastavljanje nije potrebno
  • UPOZORENJE: Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod se mora koristiti s uključenim priborom za montiranje na zid
  • Više detalja o sprječavanju prevrtanja vašeg namještaja možete pronaći ovdje
    https://www.vidaxl.hr/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/HR.pdf

Dodatne informacije

Težina 29.62 kg
Go to Top