Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za vino od masivnog drva manga 50 x 40 x 180 cm

Stalak za vino od masivnog drva manga 50 x 40 x 180 cm

2.936,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Unesite luksuz neobičnog dizajna u svoj interijer pomoću našeg stalka za vino nadahnutog čamcem! Ovaj stalak za vino sa svojim avangardnim dizajnom sigurno će postati središte pozornosti u uređenju vašeg interijera. Stalak za vino napravljen je od masivnog drva manga koje je lijepo završno obrađeno poliranjem i lakiranjem kako bi imalo profinjen izgled. Izvrsna izrada i predivni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Sa 16 odjeljaka za boce, 1 ladicom i 3 police, stalak za vino nudi dovoljno prostora za spremanje vaših boca vina i dodatnog pribora. Važna napomena: Boje i drveni godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; isporuka je nasumična.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 81655 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Unesite luksuz neobičnog dizajna u svoj interijer pomoću našeg stalka za vino nadahnutog čamcem!

Ovaj stalak za vino sa svojim avangardnim dizajnom sigurno će postati središte pozornosti u uređenju vašeg interijera. Stalak za vino napravljen je od masivnog drva manga koje je lijepo završno obrađeno poliranjem i lakiranjem kako bi imalo profinjen izgled. Izvrsna izrada i predivni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Sa 16 odjeljaka za boce, 1 ladicom i 3 police, stalak za vino nudi dovoljno prostora za spremanje vaših boca vina i dodatnog pribora.

Važna napomena: Boje i drveni godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; isporuka je nasumična.

  • Materijal: Masivno drvo manga
  • Dimenzije: 50 x 40 x 180 cm (Š x D x V)
  • Završna obrada: Polirano i lakirano
  • Sa 16 odjeljaka za boce, 1 ladicom i 3 police
  • Dizajnirano u obliku broda

Dodatne informacije

Težina 30.82 kg
Go to Top