Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za vino od masivnog obnovljenog drva 50 x 40 x 180 cm

Stalak za vino od masivnog obnovljenog drva 50 x 40 x 180 cm

2.811,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Unesite luksuz neobičnog i starinskog dizajna u svoj interijer pomoću našeg stalka za vino nadahnutog čamcem! Ovaj stalak za vino u starinskom stilu sa svojim avangardnim dizajnom postat će središte pozornosti u uređenju vašeg interijera. Ormarić za vino napravljen je od masivnog obnovljenog drva koje potječe od greda, podova i potpornih greda iz starih zgrada koje su se rušile i može se sastojati od različitih vrsta drva, kao što su šišam (palisander), borovina, tik, bukva, hrast, cedar, mango, bagrem itd. To znači da obnovljeno drvo zadržava karakteristike tih raznih vrsta drva. Obnovljeno drvo već je odležalo, oštećeno vremenom i osušeno, tako da se ne skuplja ili savija. Izuzetna izrada i estetski privlačni drveni godovi čine svaki komad barskog namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Ormarić za vino u potpunosti je ručno izrađen, a svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da je riječ o poliranju, bojenju ili lakiranju. Sa 16 odjeljaka za boce, 1 ladicom i 3 police, stalak za vino nudi dovoljno prostora za spremanje vaših boca vina i dodatnog pribora. Važna napomena: Boje i drveni godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; isporuka je nasumična.

Na zalihi

SKU: 81657 Kategorije: , ,

Opis

Unesite luksuz neobičnog i starinskog dizajna u svoj interijer pomoću našeg stalka za vino nadahnutog čamcem!

Ovaj stalak za vino u starinskom stilu sa svojim avangardnim dizajnom postat će središte pozornosti u uređenju vašeg interijera. Ormarić za vino napravljen je od masivnog obnovljenog drva koje potječe od greda, podova i potpornih greda iz starih zgrada koje su se rušile i može se sastojati od različitih vrsta drva, kao što su šišam (palisander), borovina, tik, bukva, hrast, cedar, mango, bagrem itd. To znači da obnovljeno drvo zadržava karakteristike tih raznih vrsta drva. Obnovljeno drvo već je odležalo, oštećeno vremenom i osušeno, tako da se ne skuplja ili savija. Izuzetna izrada i estetski privlačni drveni godovi čine svaki komad barskog namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Ormarić za vino u potpunosti je ručno izrađen, a svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da je riječ o poliranju, bojenju ili lakiranju. Sa 16 odjeljaka za boce, 1 ladicom i 3 police, stalak za vino nudi dovoljno prostora za spremanje vaših boca vina i dodatnog pribora.

Važna napomena: Boje i drveni godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; isporuka je nasumična.

  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo
  • Dimenzije: 50 x 40 x 180 cm (Š x D x V)
  • Završna obrada: Polirano, obojeno i lakirano
  • Sa 16 odjeljaka za boce, 1 ladicom i 3 police
  • Dizajnirano u obliku broda

Dodatne informacije

Težina 34.68 kg
Go to Top