Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za vino u obliku boce za 12 boca smeđi

Stalak za vino u obliku boce za 12 boca smeđi

1.361,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj drveni vinski stalak prelijepo izrađen u obliku boce, predstavlja elegantan način pohranjivanja i prikazivanja vaše zbirke vina i privući će pažnju u vašem domu. Raskošan vinski stalak ima prekrasan print koji prikazuje plemićku kuću i vinovu lozu i dodat će rustikalni šarm vašem dekoru. Može pohraniti do 12 boca. Boce se vodoravno skladište tako da pluta ostaje vlažna i nabubrena, što sprječava vino od neželjenog dodirivanja zraka i pomaže vinu da zadrži svoj okus. Na vrhu stalka nalazi se držač za 3 vinske čaše i ravna površina na kojoj možete postaviti naočale prilikom ulijevanja vina. Ovaj funkcionalan i moderan vinski stalak bit će izvrstan izbor za poznavatelje vina. Imajte na umu da boce vina i čaše nisu uključene u isporuku.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 78897 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj drveni vinski stalak prelijepo izrađen u obliku boce, predstavlja elegantan način pohranjivanja i prikazivanja vaše zbirke vina i privući će pažnju u vašem domu.

Raskošan vinski stalak ima prekrasan print koji prikazuje plemićku kuću i vinovu lozu i dodat će rustikalni šarm vašem dekoru. Može pohraniti do 12 boca. Boce se vodoravno skladište tako da pluta ostaje vlažna i nabubrena, što sprječava vino od neželjenog dodirivanja zraka i pomaže vinu da zadrži svoj okus. Na vrhu stalka nalazi se držač za 3 vinske čaše i ravna površina na kojoj možete postaviti naočale prilikom ulijevanja vina.

Ovaj funkcionalan i moderan vinski stalak bit će izvrstan izbor za poznavatelje vina. Imajte na umu da boce vina i čaše nisu uključene u isporuku.

  • Boja: Smeđa
  • Materijal: Masivno drvo eukaliptusa
  • Dimenzije: 35,8 x 17,8 x 119,5 cm (Š x D x V)
  • Pohranjuje do 12 boca (vodoravno)
  • Pogodan držač za 3 vinske čaše
  • S prekrasnim printom koji prikazuje plemićku kuću i vinovu lozu
  • Vinske boce i čaše nisu uključene u isporuku.

Dodatne informacije

Težina 11.05 kg
Go to Top