Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za vino u obliku globusa od drva eukaliptusa samostojeći

Stalak za vino u obliku globusa od drva eukaliptusa samostojeći

1.196,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Globus se otvara kako bi otkrio veliki bar s puno mjesta za vino, alkohol, piće i staklarije, tako da možete prikazati svoje boce i čaše kako bi bili u skrovitom prostoru, osiguravajući i jednostavan pristup. Opremljen je s produženim stolom i donjom pločom pa također, možete postaviti boce i staklenke na stol ili na donju ploču. Vanjska površina je presvučena s replikom nautičke karte, dok stol, baza i unutarnja površina su ukrašene slikama renesansnog razdoblja, što čini ovaj ormarić umjetničkim djelom i odličnim ukrasom za dom ili ured. Kako je opremljen kotačima, premještanje nije nikakav problem. Vi ste u mogućnosti premjestiti ovaj bar u bilo koji kutak vaše sobe s lakoćom. Ovaj globus bar je rezultat izuzetne kombinacije skladištenja pića i estetske funkcije.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 77027 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Globus se otvara kako bi otkrio veliki bar s puno mjesta za vino, alkohol, piće i staklarije, tako da možete prikazati svoje boce i čaše kako bi bili u skrovitom prostoru, osiguravajući i jednostavan pristup. Opremljen je s produženim stolom i donjom pločom pa također, možete postaviti boce i staklenke na stol ili na donju ploču.

Vanjska površina je presvučena s replikom nautičke karte, dok stol, baza i unutarnja površina su ukrašene slikama renesansnog razdoblja, što čini ovaj ormarić umjetničkim djelom i odličnim ukrasom za dom ili ured.

Kako je opremljen kotačima, premještanje nije nikakav problem. Vi ste u mogućnosti premjestiti ovaj bar u bilo koji kutak vaše sobe s lakoćom.

Ovaj globus bar je rezultat izuzetne kombinacije skladištenja pića i estetske funkcije.

  • Vanjska površina s replikom arhivske nautičke karte
  • Slike Renesansnog razdoblja u unutrašnjosti globusa, na stolu i bazi
  • Stubovi od masivnog drveta (eukaliptus)
  • Željezo + gumeni kotači
  • Ukupna veličina: 77 x 45 x 99 cm (D x Š x V)
  • Neto težina: 12,7 kg
  • (Piće nije uključeno u isporuku)

Dodatne informacije

Težina 14.4 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top