Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za Vino za 10 Boca Masivno Obnovljeno Drvo

Stalak za Vino za 10 Boca Masivno Obnovljeno Drvo

1.749,00kn uključ. PDV

Samo 9 komada na zalihi

Ovaj stalak za vino u antiknom stilu je savršen za sve ljubitelje vina. Ovaj elegantni vinski stalak, unijet će notu vintage šarma u vašu kuhinju, blagovaonicu ili dnevni boravak. Može držati do 10 boca vina i ima praktičnu ladicu za odlaganje. Stalak ima sve što vam treba za uživanje u čaši dobrog vina. Izrađen od recikliranog drva, ovaj stalak za vino je čvrst, izdržljiv i prekrasan te ima karakteristike različitih vrsta drveta, kao što su indijsko ružino drvo, tikovina, palisander, drvo manga, akacija, reciklirano drvo, tvrdo drvo itd. Svaki komad namještaja je jedinstven i pomalo drugačiji od slijedećeg. Znakovi korištenja i vidljiva struktura drva daju svakom stalku za vino unikatni izgled i pridonose njegovom spektakularnom vintage stilu. Ovaj stalak za vino je ručno izrađen. Svaki korak u procesu izrade je izveden s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojanju ili lakiranju. Važna napomena: Boje mogu varirati od komada do komada, što čini svaki od naših stalaka za vino jedinstvenim. Primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

Samo 9 komada na zalihi

Mastercard
Maestro
Visa
SKU: 78765 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj stalak za vino u antiknom stilu je savršen za sve ljubitelje vina. Ovaj elegantni vinski stalak, unijet će notu vintage šarma u vašu kuhinju, blagovaonicu ili dnevni boravak. Može držati do 10 boca vina i ima praktičnu ladicu za odlaganje. Stalak ima sve što vam treba za uživanje u čaši dobrog vina.

Izrađen od recikliranog drva, ovaj stalak za vino je čvrst, izdržljiv i prekrasan te ima karakteristike različitih vrsta drveta, kao što su indijsko ružino drvo, tikovina, palisander, drvo manga, akacija, reciklirano drvo, tvrdo drvo itd. Svaki komad namještaja je jedinstven i pomalo drugačiji od slijedećeg. Znakovi korištenja i vidljiva struktura drva daju svakom stalku za vino unikatni izgled i pridonose njegovom spektakularnom vintage stilu.

Ovaj stalak za vino je ručno izrađen. Svaki korak u procesu izrade je izveden s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojanju ili lakiranju. Važna napomena: Boje mogu varirati od komada do komada, što čini svaki od naših stalaka za vino jedinstvenim. Primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Boja: Višebojno
  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo
  • Dimenzije: 55 x 30 x 90 cm (D x Š x V)
  • Za 10 boca
  • S 1 ladicom
  • Polirano, obojeno i lakirano
  • Ručno izrađeno
  • Jednostavno sastavljanje

Dodatne informacije

Težina 17.2 kg
Go to Top