Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za Vino za 16 boca od Masivnog Obnovljenog Drva

Stalak za Vino za 16 boca od Masivnog Obnovljenog Drva

2.211,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj stalak za vino u industrijskom stilu savršen je za ljubitelje vina. Ovaj upadljivi vinski stalak dodat će notu grubog šarma u vašu kuhinju, blagovaonicu ili dnevni boravak. S mjestom za 16 boca i 2 praktičnim ladicama za pohranu pribora, ovaj stalak za vino ima sve što vam treba za posluživanje čaše vina. Ovaj ormarić za piće izrađen je od obnovljenog drva, koje je čvrsto, izdržljivo i lijepo a ima karakteristike raznih vrsta drva kao što su šišam, tikovina, drvo mango, akacija itd. Svaki komad ovog namještaja jedinstven je i malo drukčiji od sljedećeg. Znakovi habanja i vidljive zrnaste strukture daju svakom komadu jedinstven izgled i pojačavaju njegov spektakularan vintage stil. Ovaj ormarić za vino u potpunosti je ručno izrađen a svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Artikal je već sastavljen; montaža nije potrebna. Važna napomena: Boje mogu varirati od komada do komada, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

Na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 79315 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj stalak za vino u industrijskom stilu savršen je za ljubitelje vina. Ovaj upadljivi vinski stalak dodat će notu grubog šarma u vašu kuhinju, blagovaonicu ili dnevni boravak. S mjestom za 16 boca i 2 praktičnim ladicama za pohranu pribora, ovaj stalak za vino ima sve što vam treba za posluživanje čaše vina.

Ovaj ormarić za piće izrađen je od obnovljenog drva, koje je čvrsto, izdržljivo i lijepo a ima karakteristike raznih vrsta drva kao što su šišam, tikovina, drvo mango, akacija itd. Svaki komad ovog namještaja jedinstven je i malo drukčiji od sljedećeg. Znakovi habanja i vidljive zrnaste strukture daju svakom komadu jedinstven izgled i pojačavaju njegov spektakularan vintage stil. Ovaj ormarić za vino u potpunosti je ručno izrađen a svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Artikal je već sastavljen; montaža nije potrebna.

Važna napomena: Boje mogu varirati od komada do komada, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo + čelik s praškastom oblogom
  • Dimenzije: 54 x 35 x 80 cm (Š x D x V)
  • Drži do 16 boca
  • S 2 ladice
  • Polirano, obojeno i lakirano
  • Sastavljanje nije potrebno
  • UPOZORENJE: Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod se mora koristiti s uključenim priborom za montiranje na zid
  • Više detalja o sprječavanju prevrtanja vašeg namještaja možete pronaći ovdje
    https://www.vidaxl.hr/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/HR.pdf

Dodatne informacije

Težina 30.5 kg
Go to Top