Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za vino za 25 boca od masivne orahovine 63 x 25 x 73 cm

Stalak za vino za 25 boca od masivne orahovine 63 x 25 x 73 cm

599,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj stalak za vino s 5 polica, napravljen od masivnog orahovog drva i iverice, unijet će dašak prirodnog stila u vaš dom i pružiti idealno rješenje za pohranu vaših boca vina. Stalak za pohranu vina ima pet polica i može primiti do 25 boca vina. Njegove bočne daske oblikovane su u lijep okvir koji održava vina prozračenima, ali također daje stalku elegantan izgled. Kompaktan, elegantan držač boca savršeno će se uklopiti u uređenje vašeg interijera. Stalak za vino lako se sastavlja. Napomena: Drvo je prirodni proizvod, tako da se boje mogu razlikovati od serije do serije; isporuka je nasumična.

Na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 81061 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj stalak za vino s 5 polica, napravljen od masivnog orahovog drva i iverice, unijet će dašak prirodnog stila u vaš dom i pružiti idealno rješenje za pohranu vaših boca vina.

Stalak za pohranu vina ima pet polica i može primiti do 25 boca vina. Njegove bočne daske oblikovane su u lijep okvir koji održava vina prozračenima, ali također daje stalku elegantan izgled. Kompaktan, elegantan držač boca savršeno će se uklopiti u uređenje vašeg interijera.

Stalak za vino lako se sastavlja. Napomena: Drvo je prirodni proizvod, tako da se boje mogu razlikovati od serije do serije; isporuka je nasumična.

  • Materijal: Čvrsto orahovo drvo i iverica
  • Dimenzije: 63 x 25 x 73 cm (D x Š x V)
  • Može držati do 25 boca vina
  • UPOZORENJE: Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod mora se upotrebljavati s uključenim priborom za montiranje na zid
  • Više detalja o sprječavanju prevrtanja vašeg namještaja možete pronaći ovdje
    https://www.vidaxl.hr/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/HR.pdf

Dodatne informacije

Težina 4.05 kg
Go to Top