Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalak za Vino za 40 Boca Srebrni Aluminijski

Stalak za Vino za 40 Boca Srebrni Aluminijski

1.749,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj stalak za vinske boce pomoći će vam da pohranite i organizirate vaša omiljena vina. Odličan je kao ukrasni i praktični dodatak za vašu prostoriju. Ovaj vinski stalak može pohraniti do 15 boca vina. Jedinstveni oblik će unijeti moderan izgled vašem životnom prostoru. Također će biti divan poklon za vaše prijatelje i poznanike koji su ljubitelji vina. Izrađen je od visokokvalitetnog poliranog aluminijuma, što ga čini izuzetno izdržljivim kako bi ga koristilo više generacija. Unesite ovaj moderni vinski stalak danas u svoj dom! Molimo vas, imajte u vidu da vinske boce nisu uključene u isporuku.

Nema na zalihi

SKU: 77841 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj stalak za vinske boce pomoći će vam da pohranite i organizirate vaša omiljena vina. Odličan je kao ukrasni i praktični dodatak za vašu prostoriju.

Ovaj vinski stalak može pohraniti do 15 boca vina. Jedinstveni oblik će unijeti moderan izgled vašem životnom prostoru. Također će biti divan poklon za vaše prijatelje i poznanike koji su ljubitelji vina.

Izrađen je od visokokvalitetnog poliranog aluminijuma, što ga čini izuzetno izdržljivim kako bi ga koristilo više generacija.

Unesite ovaj moderni vinski stalak danas u svoj dom!

Molimo vas, imajte u vidu da vinske boce nisu uključene u isporuku.

  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Aluminij s poliranom završnom obradom
  • Dimenzije: 47 x 21 x 121 cm (Š x D x V)
  • Pohranjuje do 9 boca vina (boce nisu uključene)
  • Jednostavno za čišćenje

Dodatne informacije

Težina 14.8 kg
Go to Top