Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Stalci za Vino 4 kom za 16 Boca Masivno Obnovljeno Drvo

Stalci za Vino 4 kom za 16 Boca Masivno Obnovljeno Drvo

899,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj set od 4 stalka za vino je idealan za sve ljubitelje vina i unijet će dašak rustikalnog šarma u bilo koji interijer. Svaki stalak može držati 4 boce. Ovaj set vinskih stalaka je izrađen od masivnog obnovljenog drva koje ima karakteristike raznih vrsta drveta kao što su mahagonij, tikovina, drvo manga, akacija itd. Svaki primjerak je unikatan i pomalo drugačiji od ostalih. Vidljivi znakovi korištenja daju svakom stalku jedinstven izgled i pridonose njegovom spektakularnom vintage stilu. S obzirom da je izrađen od obnovljenog drva, ovaj proizvod može pokazati nesavršenosti koje održavaju njegovu autentičnu vrijednost i bogatu povijest. Drvo dolazi od prirodno srušenih stabala, brodova, drvenih kuća itd. Ovaj stalak za vino ima jednostavan i bezvremenski dizajn. Zahvaljujući ugrađenim ručkama, stalci su jednostavni za pomicanje. Mogu se koristiti odvojeno ili ih možete poslagati jednog na drugog kako bi stvorili stalak za vino s više razina. Ovaj set je ručno izrađen s najvećom pažnjom. Isporuka uključuje 4 stalka za vino. Važna napomena: Boja može varirati od komada do komada, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

Na zalihi

Mastercard
Maestro
Visa
SKU: 79091 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj set od 4 stalka za vino je idealan za sve ljubitelje vina i unijet će dašak rustikalnog šarma u bilo koji interijer. Svaki stalak može držati 4 boce.

Ovaj set vinskih stalaka je izrađen od masivnog obnovljenog drva koje ima karakteristike raznih vrsta drveta kao što su mahagonij, tikovina, drvo manga, akacija itd. Svaki primjerak je unikatan i pomalo drugačiji od ostalih. Vidljivi znakovi korištenja daju svakom stalku jedinstven izgled i pridonose njegovom spektakularnom vintage stilu. S obzirom da je izrađen od obnovljenog drva, ovaj proizvod može pokazati nesavršenosti koje održavaju njegovu autentičnu vrijednost i bogatu povijest. Drvo dolazi od prirodno srušenih stabala, brodova, drvenih kuća itd.

Ovaj stalak za vino ima jednostavan i bezvremenski dizajn. Zahvaljujući ugrađenim ručkama, stalci su jednostavni za pomicanje. Mogu se koristiti odvojeno ili ih možete poslagati jednog na drugog kako bi stvorili stalak za vino s više razina. Ovaj set je ručno izrađen s najvećom pažnjom.

Isporuka uključuje 4 stalka za vino. Važna napomena: Boja može varirati od komada do komada, što čini svaki naš stalak za vino jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo
  • Dimenzije (svaki): 46 x 30 x 15 cm (Š x D x V)
  • Ručno izrađeno
  • Isporuka uključuje 4 stalka za vino (svaki stalak može držati 4 boce)

Dodatne informacije

Težina 12.8 kg
Go to Top