Početna/Slobodno vrijeme/Sve za poker/Stol za Poker za 10 Igrača s Prostorom za Djelitelja i Držačem Žetona Plavi

Stol za Poker za 10 Igrača s Prostorom za Djelitelja i Držačem Žetona Plavi

1.988,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Uživajte u uzbuđenjima kasina u udobnosti vlastitog doma i organizirajte zabavne pokeraške noći s vašim prijateljima zahvaljujući ovom fantastičnom stolu za poker! Obrub ovog profinjenog stola za poker ima visokokvalitetne naslone za ruke od umjetne kože s gustim i luksuznim pjenastim punjenjem. Stol također ima i 9 ugrađenih držača za čaše od nehrđajućeg čelika koji će spriječiti prolijevanje. Podstavljena igraća podloga plave boje je udobna i ravna te će držati karte i žetone na mjestu. Ovaj stol za poker je namijenjen za 10 igrača i uključuje prostor za djelitelja i držač za žetone koji može držati 500 žetona. Držač se jednostavno može odvojiti kako bi se očistio. Zahvaljujući čvrstim i poluokruglim nogama od MDF-a, ovaj stol za poker je vrlo snažan, stabilan i izdržljiv. Sastavljanje je doista jednostavno.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 101901 Brand: Kategorije: ,

Opis

Uživajte u uzbuđenjima kasina u udobnosti vlastitog doma i organizirajte zabavne pokeraške noći s vašim prijateljima zahvaljujući ovom fantastičnom stolu za poker!

Obrub ovog profinjenog stola za poker ima visokokvalitetne naslone za ruke od umjetne kože s gustim i luksuznim pjenastim punjenjem. Stol također ima i 9 ugrađenih držača za čaše od nehrđajućeg čelika koji će spriječiti prolijevanje. Podstavljena igraća podloga plave boje je udobna i ravna te će držati karte i žetone na mjestu.

Ovaj stol za poker je namijenjen za 10 igrača i uključuje prostor za djelitelja i držač za žetone koji može držati 500 žetona. Držač se jednostavno može odvojiti kako bi se očistio. Zahvaljujući čvrstim i poluokruglim nogama od MDF-a, ovaj stol za poker je vrlo snažan, stabilan i izdržljiv.

Sastavljanje je doista jednostavno.

  • Boja: Plava
  • Materijal: Noge i stolna ploča od MDF-a
  • Ukupne dimenzije: 208 x 107 x 81 cm (D x Š x V)
  • Prikladno za do 10 igrača
  • S plavom podstavljenom površinom u rangu pravog kasina
  • Obrub stola s 9 ugrađenih držača za čaše od nehrđajućeg čelika
  • Uključuje prostor za djelitelja s odvojivim držačem koji može držati 500 žetona
  • Jednostavno sastavljanje
  • Tkanina: PVC: 100%

Dodatne informacije

Težina 45.65 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top