Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtni namještaj/Vrtne stolice/Stolica za ljuljanje od prave kože i masivnog drva manga smeđa

Stolica za ljuljanje od prave kože i masivnog drva manga smeđa

1.795,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Opustite se u našoj modernoj stolici za ljuljanje! Uz elegantan i bezvremenski dizajn, bit će praktičan i klasičan dodatak vašem životnom prostoru. Napravljeno od prave kože i platna, gusto podstavljeno sjedalo sigurno će vam pružiti najveću moguću udobnost sjedenja. Uz to, okvir je napravljen od masivnog drva manga, gustog i čvrstog tvrdog drva koje na svojoj površini ima prekrasne smeđe ili zlatne pruge i obrise, zbog čega se fotelja ističe svojom izdržljivošću i stabilnošću. Možete staviti stolicu za ljuljanje u dnevni boravak ili spavaću sobu, kako biste uživali u odličnim knjigama i šalici kave. Fotelja za ljuljanje lako se sastavlja. Važna napomena: Boje se razlikuju od primjerka do primjerka, što čini svaku od naših stolica za ljuljanje jedinstvenom; isporuka je nasumična.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Opustite se u našoj modernoj stolici za ljuljanje! Uz elegantan i bezvremenski dizajn, bit će praktičan i klasičan dodatak vašem životnom prostoru.

Napravljeno od prave kože i platna, gusto podstavljeno sjedalo sigurno će vam pružiti najveću moguću udobnost sjedenja. Uz to, okvir je napravljen od masivnog drva manga, gustog i čvrstog tvrdog drva koje na svojoj površini ima prekrasne smeđe ili zlatne pruge i obrise, zbog čega se fotelja ističe svojom izdržljivošću i stabilnošću. Možete staviti stolicu za ljuljanje u dnevni boravak ili spavaću sobu, kako biste uživali u odličnim knjigama i šalici kave.

Fotelja za ljuljanje lako se sastavlja. Važna napomena: Boje se razlikuju od primjerka do primjerka, što čini svaku od naših stolica za ljuljanje jedinstvenom; isporuka je nasumična.

  • Boja stolice: Prirodna boja drva
  • Boja jastuka: Smeđa + siva
  • Materijal: Prava koža, platno i masivno drvo manga
  • Ukupne dimenzije: 57 x 85 x 75 cm (Š x D x V)
  • S naslonima za ruke
  • Odvojivi jastuk

Dodatne informacije

Težina 14.35 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top