Početna/Alati i instalacije/Alati/Električni alati/Bušilice i odvijači/Akumulatorski odvijači i bušilice/TE-TK 12 Li, set aku bušilica, multifuncionali alat, LED svjetiljka

TE-TK 12 Li, set aku bušilica, multifuncionali alat, LED svjetiljka

699,00kn uključ. PDV

Akumulatorska bušilica:
Brzina: 1-: 0 – 350 min-1, 2-: 0 – 1,200 min-1
Zaokretni momenti: 17 + 1
Zaokretni moment: 25 Nm
Prihvat glave: maks. 10 mm
6 bitova u setu
Multifunkcionalni alat
Broj okretaja: 5,000 – 17,000 min-1
Površina brušenja: 90 x 90 x 90 mm
Oscilacijski kut: 3°
3 nastavka u setu
LED Svjetiljka, 7 LED dioda
15 sati rada
U setu 2 Li-ion baterije, 12 V, 1.3 Ah, vrijeme punjenja 3h

Na Vašoj adresi za 4-5 radna dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverOpis

TE-TK 12 Li je univerzalan set alata za kreativne uradi sam majstore. Sa snažnom akumulatorskom bušilicom, multifunkcionalnim alatom i praktičnom LED svjetiljkom nema radova oko kuće, garaže ili radionice koje ne možete obaviti. Svi uređaji u setu su opremljeni mekanim prihvatom protiv klizanja za sigurno rukovanje. Snažna Li-Ion baterija jačine 12 V pruža dovoljno snage za dugotrajne poslove. U isporuku su uključene 2 baterije koje osiguravaju konstantan rad bez nezgodnih prekida, 6 dodatnih bitova za akumulatorsku bušilicu i 3 nastavka za multifunkcionalni alat.
Prijenos bušilice je izrađen od metala te ima mogućnost lijeve i desno vrtnje. Visoki zaokretni moment omogućuje bušenje i odvijanje vijaka s lakoćom. Glava bušilice je brzostezna, svrdla i ostali pribor se mogu promijeniti u nekoliko sekundi bez upotrebe ključa. Zaokretni moment se može regulirati u 17 različitih stupnjeva. LED svjetlo osvjetljava radni prostor, a fokusirano je na cilj bušenja.
Multifunkcionalni alat je praktičan kod renovacije i restauracije. Poslovi u kojima se prepoznaje korisnost ovog alata su rezanje na teže dostupnim mjestima, brušenje i struganje. Elektronsko podešavanje brzine prilagođava alat željama korisnika ili materijalu.
LED svjetiljka je izvrstan pomagač kod osvjetljavanja mračnih prostorija ili u slučajevima nedostatka el. energije uslijed kvara ili na mjestima udaljenima od električne mreže.

Dodatne informacije

Dostava

Na Vašoj adresi za 4-5 radna dana

Go to Top