TV ormarić 110 x 30 x 45 cm od masivnog drva mahagonija

Šifra proizvoda: 288821-8719883996271

157,54 (1.186,99 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ovaj jedinstveni drveni TV ormarić posebno je dizajniran za vašu spavaću sobu i dnevni boravak! Ovaj TV stalak, napravljen od masivnog drva mahagonija, stabilan je i izdržljiv. Mahagonij s ravnim i ravnomjernim godovima gotovo nema praznina i odolijeva truljenju drva. Njegova crvenkasto-smeđa boja s vremenom potamni i pri poliranju pokazuje crvenkasti sjaj. Vještina izrade i lijepi drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i malo drukčijim od sljedećeg. Ova medijska jedinica također ima 2 ladice i 4 vrata, što pruža dovoljno prostora za čuvanje vaših potrepština organiziranima i na dohvat ruke. Važna napomena: Boje i godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki komad jedinstvenim. Isporuka je također nasumična.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 288821-8719883996271 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj jedinstveni drveni TV ormarić posebno je dizajniran za vašu spavaću sobu i dnevni boravak!

Ovaj TV stalak, napravljen od masivnog drva mahagonija, stabilan je i izdržljiv. Mahagonij s ravnim i ravnomjernim godovima gotovo nema praznina i odolijeva truljenju drva. Njegova crvenkasto-smeđa boja s vremenom potamni i pri poliranju pokazuje crvenkasti sjaj. Vještina izrade i lijepi drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i malo drukčijim od sljedećeg. Ova medijska jedinica također ima 2 ladice i 4 vrata, što pruža dovoljno prostora za čuvanje vaših potrepština organiziranima i na dohvat ruke.

Važna napomena: Boje i godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki komad jedinstvenim. Isporuka je također nasumična.

  • Materijal: Masivno drvo mahagonija s prirodnim premazom
  • Ukupne dimenzije: 110 x 30 x 45 cm (Š x D x V)
  • Sastavljanje potrebno: Ne

Dodatne informacije

Težina 19,5 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

To top