TV ormarić crno-zlatni 120 x 30 x 40 cm od masivnog drva manga

Šifra proizvoda: 286514-8719883810393

258,15 (1.945,03 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Naš TV ormarić u retro stilu ima crno-zlatni premaz i dodat će dašak luksuza vašem životnom prostoru. Stalak za TV može se upotrebljavati i kao bočni ormarić, ormarić za HiFi, niska komoda itd. TV ormarić napravljen je od masivnog drva manga koje je stabilno, izdržljivo i prekrasno, a vještina izrade pridonosi njegovom spektakularnom retro stilu. Okvir od čelika obloženog prahom doprinosi njegovoj čvrstoći. Svaki korak u procesu izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Vještina izrade i predivni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Uz to, stalak za TV pruža dovoljno prostora za spremanje multimedijskih uređaja, medijskih nosača i svih drugih predmeta koje biste željeli izložiti ili imati na dohvat ruke. Ovaj TV ormarić lako se sastavlja. Važna napomena: Boje se razlikuju od primjerka do primjerka, što čini svaki komad jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg; isporuka je nasumična.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 286514-8719883810393 Kategorije: , ,

Opis

Naš TV ormarić u retro stilu ima crno-zlatni premaz i dodat će dašak luksuza vašem životnom prostoru. Stalak za TV može se upotrebljavati i kao bočni ormarić, ormarić za HiFi, niska komoda itd.

TV ormarić napravljen je od masivnog drva manga koje je stabilno, izdržljivo i prekrasno, a vještina izrade pridonosi njegovom spektakularnom retro stilu. Okvir od čelika obloženog prahom doprinosi njegovoj čvrstoći. Svaki korak u procesu izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Vještina izrade i predivni drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Uz to, stalak za TV pruža dovoljno prostora za spremanje multimedijskih uređaja, medijskih nosača i svih drugih predmeta koje biste željeli izložiti ili imati na dohvat ruke. Ovaj TV ormarić lako se sastavlja.

Važna napomena: Boje se razlikuju od primjerka do primjerka, što čini svaki komad jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg; isporuka je nasumična.

  • Boja: Crna i zlatna
  • Materijal: Masivno drvo manga, čelik obložen prahom
  • Dimenzije: 120 x 30 x 40 cm (D x Š x V)
  • Visina kutije: 30 cm
  • S 2 vrata i 2 odjeljka
  • Polirano, obojeno i lakirano
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 22,9 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

To top