TV ormarić klasični smeđi 110x30x45 cm masivno drvo mahagonija

Šifra proizvoda: 288822-8719883996288

228,42 (1.721,03 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Nema na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ovaj jedinstveni drveni TV ormarić posebno je dizajniran za vašu spavaću sobu i dnevni boravak! Ovaj TV stalak, napravljen od masivnog drva mahagonija, stabilan je i izdržljiv. Mahagonij s ravnim i ravnomjernim godovima gotovo nema praznina i odolijeva truljenju drva. Njegova crvenkasto-smeđa boja s vremenom potamni i pri poliranju pokazuje crvenkasti sjaj. Vještina izrade i lijepi drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i malo drukčijim od sljedećeg. Ova medijska jedinica također ima 2 ladice i 4 vrata, što pruža dovoljno prostora za čuvanje vaših potrepština organiziranima i na dohvat ruke. Važna napomena: Boje i godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki komad jedinstvenim. Isporuka je također nasumična.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 288822-8719883996288 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj jedinstveni drveni TV ormarić posebno je dizajniran za vašu spavaću sobu i dnevni boravak!

Ovaj TV stalak, napravljen od masivnog drva mahagonija, stabilan je i izdržljiv. Mahagonij s ravnim i ravnomjernim godovima gotovo nema praznina i odolijeva truljenju drva. Njegova crvenkasto-smeđa boja s vremenom potamni i pri poliranju pokazuje crvenkasti sjaj. Vještina izrade i lijepi drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i malo drukčijim od sljedećeg. Ova medijska jedinica također ima 2 ladice i 4 vrata, što pruža dovoljno prostora za čuvanje vaših potrepština organiziranima i na dohvat ruke.

Važna napomena: Boje i godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki komad jedinstvenim. Isporuka je također nasumična.

  • Materijal: Masivno drvo mahagonija s klasičnim smeđim premazom
  • Ukupne dimenzije: 110 x 30 x 45 cm (Š x D x V)
  • Sastavljanje potrebno: Ne

Dodatne informacije

Težina 19,8 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

To top