TV ormarić od grubog masivnog drva manga 130 x 30 x 46 cm

Šifra proizvoda: 282747-8719883678665

232,13 (1.748,98 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Nema na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Uz moderan, ali praktičan dizajn, ovaj ormarić za TV od masivnog drva manga sigurno će postati središnja točka vaše prostorije. Ovaj TV ormarić u modernom stilu, napravljen od masivnog drva manga, bit će bezvremenski dodatak vašem domu. Drvo manga gusto je i snažno tvrdo drvo koje na svojoj površini ima lijepe smeđe ili zlatne pruge i obrise. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Ima 4 otvorena odjeljka i 2 vrata za spremanje sitnica i čuvanje multimedijskih uređaja, igraćih konzola i časopisa. Važna napomena: Boje variraju od komada do komada, što čini svaki od naših TV kabineta jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 282747-8719883678665 Kategorije: , ,

Opis

Uz moderan, ali praktičan dizajn, ovaj ormarić za TV od masivnog drva manga sigurno će postati središnja točka vaše prostorije.

Ovaj TV ormarić u modernom stilu, napravljen od masivnog drva manga, bit će bezvremenski dodatak vašem domu. Drvo manga gusto je i snažno tvrdo drvo koje na svojoj površini ima lijepe smeđe ili zlatne pruge i obrise. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Ima 4 otvorena odjeljka i 2 vrata za spremanje sitnica i čuvanje multimedijskih uređaja, igraćih konzola i časopisa.

Važna napomena: Boje variraju od komada do komada, što čini svaki od naših TV kabineta jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Boja: Prirodna boja drva
  • Materijal: Masivno, grubo obrađeno drvo manga s prirodnim premazom
  • Dimenzije: 130 x 30 x 46 cm (D x Š x V)
  • S 2 vrata i 4 otvorena odjeljka
  • Polirano, obojeno i lakirano

Dodatne informacije

Težina 22 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

To top