TV ormarić od masivne tikovine 120 x 30 x 40 cm

Šifra proizvoda: 286277-8719883765549

217,27 (1.637,02 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ovaj TV ormarić od masivne tikovine bezvremenski je dodatak vašem domu. Također se može upotrebljavati kao pomoćni ormarić, komoda ili niska komoda. Ovaj rustični ormarić ručno je izrađen od masivne tikovine, koja je vrlo čvrsta i izdržljiva te ima prirodne karakteristike. Vještina izrade i lijepi drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Niska komoda sadrži veliki prostor za pohranu kako biste čuvali svoje važne stvari dobro organiziranima i na dohvat ruke. Na čvrstu gornju površinu također možete postaviti lončanice, cvijeće ili okvire s fotografijama. Ovaj artikal lako se sastavlja. Važna napomena: Boje i godovi mogu varirati od primjerka do primjerka, što čini svaki od naših TV ormarića jedinstvenim. Primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 286277-8719883765549 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj TV ormarić od masivne tikovine bezvremenski je dodatak vašem domu. Također se može upotrebljavati kao pomoćni ormarić, komoda ili niska komoda.

Ovaj rustični ormarić ručno je izrađen od masivne tikovine, koja je vrlo čvrsta i izdržljiva te ima prirodne karakteristike. Vještina izrade i lijepi drveni godovi čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Niska komoda sadrži veliki prostor za pohranu kako biste čuvali svoje važne stvari dobro organiziranima i na dohvat ruke. Na čvrstu gornju površinu također možete postaviti lončanice, cvijeće ili okvire s fotografijama. Ovaj artikal lako se sastavlja.

Važna napomena: Boje i godovi mogu varirati od primjerka do primjerka, što čini svaki od naših TV ormarića jedinstvenim. Primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Materijal: Masivna tikovina s prirodnom završnom obradom
  • Dimenzije: 120 x 30 x 40 cm (D x Š x V)
  • S 2 ladice i 1 policom

Dodatne informacije

Težina 20,75 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

To top