TV ormarić od masivnog drva manga 140 x 30 x 45 cm

Šifra proizvoda: 287370-8719883854045

320,13 (2.412,02 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Nema na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ova moderna TV komoda će postati cetralna točka Vašeg dnevnog boravka ili prostorije za zabave. Ima dosta prostora za pohranu i dizajn je vrlo praktičan. Ovaj TV ormarić napravljen je od masivnog drva manga. Drvo manga gusto je i čvrsto tvrdo drvo koje na svojoj površini ima prekrasne smeđe ili zlatne pruge i obrise. Veliki odjeljci s dovoljno prostora omogućuju vam da držite svoj DVD player, igraću konzolu, uređaj za prijenos i medijske nosače dobro organiziranima. Uz ovaj funkcionalni TV ormarić, možete stvoriti elegantan, moderan centar za zabavu. Lako se sastavlja. Važna napomena: boje se razlikuju od primjerka do primjerka, što čini svaki komad jedinstvenim; isporuka je nasumična.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 287370-8719883854045 Kategorije: , ,

Opis

Ova moderna TV komoda će postati cetralna točka Vašeg dnevnog boravka ili prostorije za zabave. Ima dosta prostora za pohranu i dizajn je vrlo praktičan.

Ovaj TV ormarić napravljen je od masivnog drva manga. Drvo manga gusto je i čvrsto tvrdo drvo koje na svojoj površini ima prekrasne smeđe ili zlatne pruge i obrise. Veliki odjeljci s dovoljno prostora omogućuju vam da držite svoj DVD player, igraću konzolu, uređaj za prijenos i medijske nosače dobro organiziranima.

Uz ovaj funkcionalni TV ormarić, možete stvoriti elegantan, moderan centar za zabavu. Lako se sastavlja. Važna napomena: boje se razlikuju od primjerka do primjerka, što čini svaki komad jedinstvenim; isporuka je nasumična.

  • Materijal: Masivno drvo manga
  • Dimenzije: 140 x 30 x 45 cm (Š x D x V)
  • S 3 vrata
  • Polirano, obojeno i lakirano
  • Sastavljanje potrebno: Da
  • UPOZORENJE: Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod mora se upotrebljavati s uključenim priborom za montiranje na zid
  • Više detalja o sprječavanju prevrtanja vašeg namještaja možete pronaći ovdje

Dodatne informacije

Težina 23,62 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

To top