TV ormarić od masivnog obnovljenog drva 120 x 30 x 40 cm

Šifra proizvoda: 282732-8719883666037

233,72 (1.760,96 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Unesite luksuz dizajna nadahnutog sredinom prošlog stoljeća u svoj interijer pomoću našeg elegantnog, masivnog drvenog TV ormarića! Ovaj šareni bočni ormarić za HiFi napravljen je od masivnog obnovljenog drva dobivenog od greda, podova i potpornih greda iz starih zgrada koje su se rušile i može se sastojati od različitih vrsta drva poput bora, tika, bukve, hrasta, cedra, drva manga, bagrema itd. To znači da obnovljeno drvo zadržava karakteristike tih različitih vrsta drva. Obnovljeno drvo već je ostarjelo, istrošeno vremenom i osušeno, tako da se ne skuplja ili savija. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju ili lakiranju. Izvrsna izrada i otmjeni drveni godovi čine svaki komad namještaja prepoznatljivim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Uz to, ovaj ormarić za plazma TV ima 4 ladice, što nudi idealno rješenje za držanje manjih predmeta organiziranima i na dohvat ruke. Stalak za TV jednostavno se sastavlja. Važna napomena: Boje i drveni godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki naš TV ormarić jedinstvenim; isporuka je nasumična.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 282732-8719883666037 Kategorije: , ,

Opis

Unesite luksuz dizajna nadahnutog sredinom prošlog stoljeća u svoj interijer pomoću našeg elegantnog, masivnog drvenog TV ormarića!

Ovaj šareni bočni ormarić za HiFi napravljen je od masivnog obnovljenog drva dobivenog od greda, podova i potpornih greda iz starih zgrada koje su se rušile i može se sastojati od različitih vrsta drva poput bora, tika, bukve, hrasta, cedra, drva manga, bagrema itd. To znači da obnovljeno drvo zadržava karakteristike tih različitih vrsta drva. Obnovljeno drvo već je ostarjelo, istrošeno vremenom i osušeno, tako da se ne skuplja ili savija. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju ili lakiranju. Izvrsna izrada i otmjeni drveni godovi čine svaki komad namještaja prepoznatljivim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Uz to, ovaj ormarić za plazma TV ima 4 ladice, što nudi idealno rješenje za držanje manjih predmeta organiziranima i na dohvat ruke. Stalak za TV jednostavno se sastavlja.

Važna napomena: Boje i drveni godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki naš TV ormarić jedinstvenim; isporuka je nasumična.

  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo
  • Dimenzije: 120 x 30 x 40 cm (Š x D x V)
  • S 4 ladice
  • Polirano i lakirano
  • Jednostavan pristup za kabele

Dodatne informacije

Težina 28 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

To top