Univerzalni unutarnji šator sivi 200 x 135 x 175 cm

536,00kn uključ. PDV

Samo 10 komada na zalihi

Poboljšajte svoju vanjsku putnu tendu našim univerzalnim unutarnjim šatorom. Ovaj unutarnji šator idealan je za dodavanje prostora za spavanje vašoj tendi. Ovaj unutarnji šator napravljen je od prozračnog poliestera, s ugrađenom ventilacijskom mrežom, što osigurava dobru ventilaciju i odgovarajuću ugodnu klimu u šatoru. Pod je izrađen od robusnog polietilena koji je izdržljiv i vodootporan. Može se brzo postaviti pomoću prekidača i udobno pristaje u vašu tendu, bez trošenja prostora. Isporuka uključuje klinove i praktičnu vreću za stvari.

Samo 10 komada na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Poboljšajte svoju vanjsku putnu tendu našim univerzalnim unutarnjim šatorom. Ovaj unutarnji šator idealan je za dodavanje prostora za spavanje vašoj tendi.

Ovaj unutarnji šator napravljen je od prozračnog poliestera, s ugrađenom ventilacijskom mrežom, što osigurava dobru ventilaciju i odgovarajuću ugodnu klimu u šatoru. Pod je izrađen od robusnog polietilena koji je izdržljiv i vodootporan. Može se brzo postaviti pomoću prekidača i udobno pristaje u vašu tendu, bez trošenja prostora.

Isporuka uključuje klinove i praktičnu vreću za stvari.

  • Boja: svjetlosiva/tamnosiva
  • Materijal šatora: Prozračni poliester 170T
  • Materijal poda: Vodootporni polieliten
  • Dimenzije: 200 x 135 x 175 cm (D x Š x V)
  • S ventilacijskom mrežom
  • Uključuje klinove i vreću za stvari

Dodatne informacije

Težina 1.25 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top