Povišena gredica G21 Crop Duo 183 x 183 x 57, WPC, orah

Šifra proizvoda: 3837-63900227

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Izdržljiva uzdignuta gredica bez održavanja G21 Crop Duo visine 57 cm s površinom od 2,96 m² za veću žetvu povrća kao i uzgoj začinskog bilja ili cvijeća.

Zatražite dodatne informacije

Opis

Izdržljiva uzdignuta gredica bez održavanja G21 Crop Duo visine 57 cm s površinom od 2,96 m² za veću žetvu povrća kao i uzgoj začinskog bilja ili cvijeća. Prvoklasni materijal, jednostavna montaža, izvrsne karakteristike.

Češka marka, češka kvaliteta

Proizvodimo G21 povišene gredice u Južnoj Češkoj i stvarno nam je stalo do njih. G21 Crop Duo gredica je izdržljiv i postojan u boji. Ne morate brinuti o tome jer u potpunosti ne zahtijeva održavanje. Zahvaljujući kvalitetnom materijalu, izvrsnom dizajnu i jednostavnoj montaži, dobit ćete praktičnu cvjetnu gredicu koja će povećati i poboljšati vaš urod te odgovarati vašem vrtu.

Uzdignuta gredica G21 Crop Duo ima površinu za sjetvu/sadnju od 2,96 m², stijenke su debljine 2,5 cm, a visina podignute gredice je 57 cm.

Bolje tlo = veća i bolja žetva

Povišena gredica G21 Crop Duo možete postaviti bilo gdje. Na travnatoj površini kao i na suhom ili pjeskovitom tlu.

Uzdignute gredice G21 Crop Duo imaju mnoge prednosti. Već spomenuti kvalitetan materijal bez potrebe za održavanjem uključuje i jednostavnu montažu te prije svega bolju žetvu.

Možete pripremiti bolju zemlju za gredicu, tako da uzgojene biljke, začinsko bilje ili cvijeće dobiju više hranjivih tvari, a također budu zaštićene od štetnika, poput puževa puževa.

U gredici visine 57 cm također možete iskoristiti prednosti slojevitosti:

 • 2-slojni sustav – sloj komposta i gornji sloj supstrata
 • 3-slojni sustav – sloj drenaže (grane i drvo), sloj komposta i gornji sloj supstrata.

Sada vas leđa i koljena više neće boljeti prilikom plijenja

Jedan od razloga velike popularnosti povišenih gredica je njihova bolja dostupnost. Ne morate se toliko saginjati da biste radili s biljkama, pa vas leđa ili koljena neće boljeti kao kad radite s običnim gredicama u zemlji.

Uzdignute gredice G21 Crop Duo još su ljepše, a zahvaljujući njima vrt izgleda urednije i organiziranije.

Zašto WPC povišena gredica?

Materijal WPC (komponente drvene plastike) je mješavina koja se sastoji od 60% drvenih vlakana i 40% plastike. Uz pomoć utjecaja tlaka i temperature (ekstruzija) nastaje izdržljiv materijal koji ne zahtijeva održavanje, praktičan i vrlo koristan u svim aspektima.

Svojstva ovog materijala dostižu kvalitetu dasaka od egzotičnog drva, ali su istovremeno znatno pristupačnije. Povišene gredice i velike posude za cvijeće ne trebaju dodatno održavanje niti bojanje. U usporedbi s klasičnom plastikom, imaju visoku postojanost boja i otporniji su na temperaturne promjene.

Zbog svojih svojstava WPC materijal je pogodan za upotrebu na mjestima izloženim svim uobičajenim vanjskim utjecajima kao što su vlaga, sunčeva svjetlost, kiša, vjetar, mraz itd.

Bez održavanja – materijal nije potrebno održavati niti tretirati raznim premazima i lako se čisti vodom.

Trajnost – WPC materijal je u cijelosti obojen, tako da se njegova boja ne mijenja tijekom vremena. Za razliku od drvenih materijala, nema raznih vizualnih nedostataka kao što su čvorovi i sl.

Vijek trajanja – WPC materijal ima vijek trajanja do 20 godina. Ne mijenja oblik i boju zbog temperaturnih razlika, otporan je na vremenske utjecaje i nametnike koji uništavaju drvo.

Glavne prednosti:

 • Povišena gredica bez održavanja visine 57 cm
 • Bolja pristupačnost u odnosu na klasične gredice
 • Češka marka, češka kvaliteta – proizvedeno u Južnoj Češkoj
 • U potpunosti ne zahtijeva održavanje, postojan i izdržljiv WPC materijal

Tehnički podaci:

 • Materijal: WPC
 • Visina: 57 cm
 • Površina uzgoja: 2,96 m²
 • Debljina stjenke: 2,5 cm
 • Unutarnje dimenzije: 172 x 172 cm
 • Vanjske dimenzije (Š x V x D): 183 x 57 x 183 cm
 • Težina: 76,2 kg
To top