Početna/Sport/Fitness i vježbanje/Fitness i bodybuilding oprema/Utezi, bučice i šipke/Valovita šipka za utege 3 x 120 cm puni čelik srebrna

Valovita šipka za utege 3 x 120 cm puni čelik srebrna

889,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Naša valovita šipka za dvoručne utege idealna je za jačanje vaših zglobova, ruku, ramena i leđa kad se upotrebljava s pločama za utege. Šipka za utege napravljena je od snažnog punog čelika radi izdržljivosti i dugog vijeka trajanja. Ima promjer 3 cm i duljinu 120 cm te može izdržati težinu od 120 kg. Gumeni o-prstenovi unutar zvjezdastih spojnica omogućuju sigurno zaključavanje ploča za utege. Uz to, ručka s iskrižanom teksturom pruža udobnu površinu otpornu na klizanje, tako da možete ostati usredotočeni na vježbanje ruku. Nabavite šipku za svoju zbirku opreme za vježbanje!

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Naša valovita šipka za dvoručne utege idealna je za jačanje vaših zglobova, ruku, ramena i leđa kad se upotrebljava s pločama za utege.

Šipka za utege napravljena je od snažnog punog čelika radi izdržljivosti i dugog vijeka trajanja. Ima promjer 3 cm i duljinu 120 cm te može izdržati težinu od 120 kg. Gumeni o-prstenovi unutar zvjezdastih spojnica omogućuju sigurno zaključavanje ploča za utege. Uz to, ručka s iskrižanom teksturom pruža udobnu površinu otpornu na klizanje, tako da možete ostati usredotočeni na vježbanje ruku. Nabavite šipku za svoju zbirku opreme za vježbanje!

  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Čvrsti čelik s kromiranom oblogom
  • Dimenzije: 3 x 120 cm (Promjer x D)
  • Ukupna težina: 5,2 kg
  • Maksimalna nosivost: 120 kg
  • Sa zvjezdastim spojnicama
  • S krajevima s navojem

Dodatne informacije

Težina 7.13 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top