Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za roštilj/Plinski roštilji/Vanjski kuhinjski roštilj 4 plamenike Missouri

Vanjski kuhinjski roštilj 4 plamenike Missouri

7.811,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj vanjski plinski roštilj možete usporediti s malenom kuhinjom na kotačima. Veliki je roštilj izrađen od čvrstog i izdržljivog nehrđajućeg čelika. Plinski roštilj je opremljen s 4 plamenika i odvojenom pločom za kuhanje (bočna plamenika). Zahvaljujući velikim prekidačima, lako će Vas biti da bezgranično podesite plamenike. Sudoper i ormari su također od čelika.Ovaj je plinski roštilj mobilni u svakom trenutku, jer je na 12 masivna kotača. Roštilj ima haubu od nehrđajućeg čelika koja sadrži indikator temperature. Postoji i ugrađeni prikaz temperature da pratite hranu na optimalnom načinu. Također, uključena je i uvlačiva posuda za mast. Prikladan je za butan, propan i LPG plin. Postoje 4 različita dijela koji se zajedno moraju montirati. Da biste povezali bocu plina, potrebne su crijevo za plin i redukcijski ventil (ovi nisu uključeni).

Nema na zalihi

SKU: 82942 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Ovaj vanjski plinski roštilj možete usporediti s malenom kuhinjom na kotačima. Veliki je roštilj izrađen od čvrstog i izdržljivog nehrđajućeg čelika. Plinski roštilj je opremljen s 4 plamenika i odvojenom pločom za kuhanje (bočna plamenika). Zahvaljujući velikim prekidačima, lako će Vas biti da bezgranično podesite plamenike. Sudoper i ormari su također od čelika.

Ovaj je plinski roštilj mobilni u svakom trenutku, jer je na 12 masivna kotača. Roštilj ima haubu od nehrđajućeg čelika koja sadrži indikator temperature. Postoji i ugrađeni prikaz temperature da pratite hranu na optimalnom načinu. Također, uključena je i uvlačiva posuda za mast. Prikladan je za butan, propan i LPG plin. Postoje 4 različita dijela koji se zajedno moraju montirati. Da biste povezali bocu plina, potrebne su crijevo za plin i redukcijski ventil (ovi nisu uključeni).

  • Materijal: Nehrđajući čelik
  • Dimenzije police sa sudoperom: 182 x 52 x 107,5 cm (D x Š x V)
  • Dimenzije police sa roštiljom: 248 x 55,5 x 112 cm(D x Š x V)
  • Broj kontrolnih prekidača: 5
  • Broj kotača: 12
  • Plamenika: 48 000 BTU = 14 kW (4 x 12000BTU)
  • Bočna plamenika: 10000 BTU /s (2,9 kW)
  • Paljenje: Elektroničko

Dodatne informacije

Težina 92.5 kg
Go to Top