Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtne kućice i ormari za spremanje/Vrtna kućica 257 x 298 x 178 cm metalna smeđa

Vrtna kućica 257 x 298 x 178 cm metalna smeđa

4.086,00kn uključ. PDV

Samo 6 komada na zalihi

Naše metalno spremište bit će savršeno za pohranu raznih alata, vrtnog namještaja i vrtne opreme. Vrtna kućica pruža zaštitu ne samo od prljavštine i prašine, nego i od vjetra i vremenskih uvjeta. Ovo spremište ima otvore na prednjoj i stražnjoj strani, što osigurava izvrsno prozračivanje. Njegova dvostruka klizna vrata na prednjoj strani omogućuju jednostavan ulaz i izlaz. Zahvaljujući konstrukciji od pocinčanog čelika obloženog prahom, spremište za alat izdržljivo je i čvrsto, neće korodirati niti će na njega utjecati nepovoljni vremenski uvjeti. Vrtnu kućicu za pohranu potrebno je sastaviti.

Samo 6 komada na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Naše metalno spremište bit će savršeno za pohranu raznih alata, vrtnog namještaja i vrtne opreme. Vrtna kućica pruža zaštitu ne samo od prljavštine i prašine, nego i od vjetra i vremenskih uvjeta.

Ovo spremište ima otvore na prednjoj i stražnjoj strani, što osigurava izvrsno prozračivanje. Njegova dvostruka klizna vrata na prednjoj strani omogućuju jednostavan ulaz i izlaz. Zahvaljujući konstrukciji od pocinčanog čelika obloženog prahom, spremište za alat izdržljivo je i čvrsto, neće korodirati niti će na njega utjecati nepovoljni vremenski uvjeti.

Vrtnu kućicu za pohranu potrebno je sastaviti.

  • Boja: Smeđa
  • Materijal: Pocinčani čelik
  • Ukupne dimenzije: 257 x 298 x 178 cm (Š x D x V)
  • Veličina kliznih vrata: 80 x 154 cm (Š x V)
  • Površina tla: 246 x 285 cm (Š x D)
  • Veličina (svakog) otvora: 23 x 10 cm
  • S 4 otvora

Dodatne informacije

Težina 72.36 kg
Go to Top