Vrtna kućica G21 Boston 882 – 241 x 366 cm, plastika, bež

Šifra proizvoda: 3837-6390076

1.132,06 s PDV-om

12-14 radnih dana

Zatražite dodatne informacije
Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Nemate gdje spremiti bicikle, opremu za bazen, vrtnu kosilicu s alatom i ostale stvari koje ne stanu u kuću, a želite ih držati pod krovom i pod ključem? Elegantna vrtna kućica G21 je idelana za vaše potrebe.

Opis

Vrtna kućica G21:

Jednostavan za sastavljanje, jednostavan za rukovanje, jednostavan za održavanje. Ovo su pravila kojih smo se pridržavali pri izgradnji plastičnih vrtnih kućica G21.

Bez cigli + bez žbuke = čist posao
Vrtne kućice Boston G21 izrađene su od visokokvalitetnog tvrdog plastičnog materijala. Lagana je, au isto vrijeme izdržljiva, lijepa za gledanje, a istovremeno laka za rukovanje.

Zato ne morate uložiti mnogo teškog rada da biste izgradili kuću. Kuća se gradi “u jednom potezu” i za to vam trebaju samo dvije osobe. Zahvaljujući čistom materijalu, ne morate čak ni obući kombinezon!

Izdržljiva konstrukcija, jednostavan pristup
Vrtna kućica G21 sastoji se od pocinčanog lima, plastičnih stupova debljine materijala 1,5 mm i vanjskih panela debljine 12 mm. Paneli su izrađeni od sendvič kaljene plastike.

Krov vrtne kućice projektiran je da izdrži opterećenje do 60 kg/m2. Na pročelju kuće nalaze se dvokrilna vrata širine 151 cm i visine 183 cm koja osiguravaju lak pristup.

Prozor gdje ih trebate
Nijedna prava vrtna kućica ne smije imati prozor. Ni naši ne nedostaju, a možete ih postaviti gdje god želite. Ne ograničavajte se zbog dovoljno svjetla i ne razmišljajte hoćete li kuću graditi uza zid kuće ili na otvorenom prostoru. Dovoljno svjetla vas neće ograničiti. Prozor jednostavno postavite na desnu ili lijevu stranu kuće, ovisno o trenutnoj potrebi.

Ventilacijska rešetka
Iznad dvokrilnih vrata nalazi se ventilacijska rešetka koja osigurava dovoljnu ventilaciju i cirkulaciju zraka unutar kuće. Stoga ne morate brinuti o plijesni ili kondenzaciji vode na zidovima u slučaju naglih promjena temperature.

Ugradnja na popločanu površinu
Prije nego počnete sastavljati vrtnu kućicu G21, pripremite odgovarajuću popločenu površinu. Preporučamo ugradnju na popločavanje velikog formata ili na betonski temelj.

Ti to znaš…
S WPC podom u vrtnoj kućici ne treba vam podloga? WPC podovi za vrtne kućice su praktično rješenje – lako se postavljaju, izdržljiva drvena plastika može izdržati stres i velika opterećenja, potpuno je bez održavanja i praktična.

Tehnički podaci
Materijal: plastika, pocinčani lim
Čvrstoća materijala
Okvir: plastični stupovi, materijal debljine 1,5 mm
Školjka: plastične ploče debljine 12 mm

Maksimalno opterećenje krova: 60 kg/m2
Dimenzije: 241 x 238 x 366 cm
Dimenzije vrata (Š x V): 151 x 183 cm
Boja: bež/tamno smeđa uokvirivanje

Ventilacijska rešetka
1x prozor (može se postaviti na bilo koju stranu)
Dvokrilna vrata
Dimenzije i težina paketa (3 kutije)
Kutija #1: 192 x 95 x 18,5 cm, 39,5 kg
Kutija br. 2: 136 x 99,5 x 22 cm, 37,5 kg
Kutija br. 3: 197 x 87,5 x 11 cm, 45,5 kg

Sve vrtne kućice iz naše ponude pogledajte na ovom linku.

Dodatne informacije

Dostava

12-14 radnih dana

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

To top