Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtne kućice i ormari za spremanje/Vrtna kućica za pohranu 226 x 248 x 218 cm drvena

Vrtna kućica za pohranu 226 x 248 x 218 cm drvena

5.512,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Naša drvena kućica bit će odličan dodatak svakom dvorištu, travnjaku, kao i drugom otvorenom prostoru. Idealna je za pohranu vrtnog alata, opreme za njegu travnjaka, kućanskih predmeta, cjepanica i još mnogo toga! Napravljena od masivnog drva i s krovom od OSB-a (ploče s usmjerenim vlaknima), kućica je izuzetno čvrsta i izdržljiva. Dizajnirano s dva prozora na vratima, ovo spremište propušta prirodno svjetlo. Osim toga, zahvaljujući uključenoj krovnoj oblozi od filca, naša drvena kućica otporna je na vodu i stoga je savršena za vanjsku upotrebu. Vrata se mogu lako zatvoriti i zaključati bravom (nije uključena). Proizvod se lako sastavlja. Imajte na umu da je drvo prirodni proizvod i može sadržavati nesavršenosti. Ovaj artikal nema pod.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverOpis

Naša drvena kućica bit će odličan dodatak svakom dvorištu, travnjaku, kao i drugom otvorenom prostoru. Idealna je za pohranu vrtnog alata, opreme za njegu travnjaka, kućanskih predmeta, cjepanica i još mnogo toga!

Napravljena od masivnog drva i s krovom od OSB-a (ploče s usmjerenim vlaknima), kućica je izuzetno čvrsta i izdržljiva. Dizajnirano s dva prozora na vratima, ovo spremište propušta prirodno svjetlo. Osim toga, zahvaljujući uključenoj krovnoj oblozi od filca, naša drvena kućica otporna je na vodu i stoga je savršena za vanjsku upotrebu. Vrata se mogu lako zatvoriti i zaključati bravom (nije uključena). Proizvod se lako sastavlja.

Imajte na umu da je drvo prirodni proizvod i može sadržavati nesavršenosti. Ovaj artikal nema pod.

  • Materijal: Drveni okvir i krov od OSB-a (ploče s usmjerenim vlaknima)
  • Ukupne dimenzije: 226 x 248 x 218 cm (Š x D x V)
  • Dimenzije kućice: 200 x 200 x 169 cm (Š x D x V)
  • S dva prozora
  • Vrata se mogu zaključati (brava nije uključena)
  • Uključena krovna obloga od filca
  • Napominjemo da ovaj proizvod nema pod

Dodatne informacije

Težina 180.5 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top