Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtni namještaj/Vrtne ljuljačke/Vrtna ležaljka za 2 osobe s nadstrešnicom crna od poliratana

Vrtna ležaljka za 2 osobe s nadstrešnicom crna od poliratana

2.409,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ova poliratanska ljuljačka zasigurno će privlačiti poglede u vašem vrtu ili na terasi. Neće biti boljeg mjesta za opuštanje u slobodno vrijeme ili odmor. Zahvaljujući PE ratanu koji je otporan na vremenske uvjete i vodu, ova stolica za ljuljanje je jednostavna za čišćenje i dovoljno je otporna za svakodnevnu upotrebu. Čelični okviri s prahom obloženi čine komad vrlo stabilnim i izdržljivim. Izmjenjivi jastuci su vrlo udobni. Velika nadstrešnica štitit će vas od sunca, a vi ćete uživati u ljuljanju na ratanskoj stolici uz blagi povjetarac. Zahvaljujući pneumatskom mehanizmu, naslon i naslon za noge mogu se prilagoditi vašim osobnim potrebama. Ova udobna stolica može se lako pretvoriti u prekrasan naslonjač s produženim naslonom za noge i spuštenim naslonom za leđa. Ova ratanska stolica učinit će izvrstan dodatak vašem vrtnom prostoru.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ova poliratanska ljuljačka zasigurno će privlačiti poglede u vašem vrtu ili na terasi. Neće biti boljeg mjesta za opuštanje u slobodno vrijeme ili odmor.

Zahvaljujući PE ratanu koji je otporan na vremenske uvjete i vodu, ova stolica za ljuljanje je jednostavna za čišćenje i dovoljno je otporna za svakodnevnu upotrebu. Čelični okviri s prahom obloženi čine komad vrlo stabilnim i izdržljivim. Izmjenjivi jastuci su vrlo udobni. Velika nadstrešnica štitit će vas od sunca, a vi ćete uživati u ljuljanju na ratanskoj stolici uz blagi povjetarac. Zahvaljujući pneumatskom mehanizmu, naslon i naslon za noge mogu se prilagoditi vašim osobnim potrebama. Ova udobna stolica može se lako pretvoriti u prekrasan naslonjač s produženim naslonom za noge i spuštenim naslonom za leđa.

Ova ratanska stolica učinit će izvrstan dodatak vašem vrtnom prostoru.

  • Ukupna veličina: 185 x 120 x 180 cm (D x Š x V)
  • Izdržljivi čelični okvir usavršen procesom elektrostatičnog premazivanja
  • Boja stolice: Crna
  • Veličina sjedala: 60 x 50 cm (Š x D)
  • Jastuk i nadstrešnica materijal: Poliester 100%
  • Periva navlaka jastučića: Da
  • Boja jastuka i nadstrešnice: Bijela
  • Podesivi naslon za leđa i oslonac za noge
  • Ratanska ljuljačka s 2 jastuka i nadstrešnicom

Dodatne informacije

Težina 42.16 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top