Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtni namještaj/Vrtne ljuljačke/Vrtna ljuljačka krem 160 x 80 x 195 cm od tkanine

Vrtna ljuljačka krem 160 x 80 x 195 cm od tkanine

1.183,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Zavalite se i uživajte u opuštanju u svom vrtu, na terasi ili u bilo kojem drugom otvorenom prostoru uz ovu očaravajuću ljuljačku. Napravljena od poliesterske tkanine koja je otporna na vremenske utjecaje i jednostavna za čišćenje, ova viseća stolica sigurno će biti savršeno mjesto za opuštanje. Debeli podstavljeni jastuk dodaje više udobnosti tijekom vašeg vremena za odmaranje. Nadalje, ova prekrasna vrtna ljuljačka pruža hladovinu zahvaljujući velikoj tendi. Sigurno ćete uživati ljuljajući se na svojoj stolici uz ugodan ljetni povjetarac. Naša stolica za ljuljanje jednostavno se sastavlja.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverOpis

Zavalite se i uživajte u opuštanju u svom vrtu, na terasi ili u bilo kojem drugom otvorenom prostoru uz ovu očaravajuću ljuljačku.

Napravljena od poliesterske tkanine koja je otporna na vremenske utjecaje i jednostavna za čišćenje, ova viseća stolica sigurno će biti savršeno mjesto za opuštanje. Debeli podstavljeni jastuk dodaje više udobnosti tijekom vašeg vremena za odmaranje. Nadalje, ova prekrasna vrtna ljuljačka pruža hladovinu zahvaljujući velikoj tendi. Sigurno ćete uživati ljuljajući se na svojoj stolici uz ugodan ljetni povjetarac.

Naša stolica za ljuljanje jednostavno se sastavlja.

  • Boja: Krem i tamnosiva
  • Materijal: Tkanina (100 % poliester), tekstilen
  • Dimenzije: 160 x 80 x 195 cm (D x Š x V)
  • Debljina jastučića: 5 cm
  • Otporno na vremenske utjecaje
  • Jednostavno za čišćenje
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 24.7 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top