Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtni namještaj/Vrtne ljuljačke/Vrtna ljuljačka zelena 170 x 110 x 153 cm od tkanine

Vrtna ljuljačka zelena 170 x 110 x 153 cm od tkanine

1.457,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Zavalite se i uživajte u opuštanju u svom vrtu, na terasi ili u bilo kojem drugom otvorenom prostoru uz ovu očaravajuću ljuljačku. Okvir od čelika obloženog prahom čini ovu vrtnu ljuljačku stabilnom i izdržljivom. Udobno sjedalo i naslon napravljeni su od vodootporne poliesterske tkanine koja se lako čisti, što čini ovu viseću ljuljačku s tendom savršenim mjestom za opuštanje. Nadalje, ova prekrasna vrtna sjedalica za ljuljanje osigurava hladovinu zahvaljujući velikom krovu s tendom. Sigurno ćete uživati ljuljajući se na svojoj ljuljački uz ugodan ljetni povjetarac. Naša ljuljačka koja se lako sastavlja savršen je izbor za vaš vanjski prostor!

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverOpis

Zavalite se i uživajte u opuštanju u svom vrtu, na terasi ili u bilo kojem drugom otvorenom prostoru uz ovu očaravajuću ljuljačku.

Okvir od čelika obloženog prahom čini ovu vrtnu ljuljačku stabilnom i izdržljivom. Udobno sjedalo i naslon napravljeni su od vodootporne poliesterske tkanine koja se lako čisti, što čini ovu viseću ljuljačku s tendom savršenim mjestom za opuštanje. Nadalje, ova prekrasna vrtna sjedalica za ljuljanje osigurava hladovinu zahvaljujući velikom krovu s tendom. Sigurno ćete uživati ljuljajući se na svojoj ljuljački uz ugodan ljetni povjetarac.

Naša ljuljačka koja se lako sastavlja savršen je izbor za vaš vanjski prostor!

  • Boja: Zelena
  • Materijal: Poliesterska tkanina + okvir od čelika obloženog prahom
  • Ukupne dimenzije: 170 x 110 x 153 cm (Š x D x V)
  • Veličina sjedala: 130 x 45 cm (Š x D)
  • Debljina jastuka za sjedalo: 5 cm
  • Visina sjedala od tla: 37 cm
  • Nosivost: 250 kg
  • Tkanina: Poliester: 100%

Dodatne informacije

Težina 20.24 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top