Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtni namještaj/Vrtne stolice/Vrtna stolica za ljuljanje od masivnog drva manga

Vrtna stolica za ljuljanje od masivnog drva manga

1.319,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Opustite se u našoj čvrstoj drvenoj stolici za ljuljanje starinskog izgleda. Uz elegantan i bezvremenski dizajn, bit će praktičan i klasičan dodatak vašem otvorenom životnom prostoru. Napravljena od masivnog drva manga, ljuljačka je lijepo završno obrađena poliranjem i lakiranjem, zbog čega odiše profinjenim izgledom. Drvo manga gusto je i čvrsto tvrdo drvo koje na svojoj površini ima prekrasne smeđe ili zlatne pruge i obrise. Možete staviti ovu ljuljačku Adirondack u vrt ili na vanjsku terasu kako biste uživali u izvrsnim knjigama i šalici kave. Važna napomena: Boje se razlikuju od primjerka do primjerka, što čini svaku našu stolicu jedinstvenom. Isporuka je nasumična.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Opustite se u našoj čvrstoj drvenoj stolici za ljuljanje starinskog izgleda. Uz elegantan i bezvremenski dizajn, bit će praktičan i klasičan dodatak vašem otvorenom životnom prostoru.

Napravljena od masivnog drva manga, ljuljačka je lijepo završno obrađena poliranjem i lakiranjem, zbog čega odiše profinjenim izgledom. Drvo manga gusto je i čvrsto tvrdo drvo koje na svojoj površini ima prekrasne smeđe ili zlatne pruge i obrise. Možete staviti ovu ljuljačku Adirondack u vrt ili na vanjsku terasu kako biste uživali u izvrsnim knjigama i šalici kave.

Važna napomena: Boje se razlikuju od primjerka do primjerka, što čini svaku našu stolicu jedinstvenom. Isporuka je nasumična.

  • Materijal: Masivno drvo manga
  • Dimenzije: 70 x 90 x 97 cm (Š x D x V)
  • Polirano, obojeno i lakirano
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 18.95 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top