Vrtna stolica za ljuljanje od masivnog obnovljenog drva

Šifra proizvoda: 285882-8719883792309

192,45 (1.450,01 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 7 dana

Nema na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Opustite se u našoj čvrstoj drvenoj stolici za ljuljanje starinskog izgleda. Uz elegantan i bezvremenski dizajn, bit će praktičan i klasičan dodatak vašem otvorenom životnom prostoru. Ova stolica za ljuljanje napravljena je od masivnog obnovljenog drva, što znači da je svaki komad namještaja jedinstven i pomalo drukčiji od sljedećeg. Namještaj izrađen od obnovljenog drva ima karakteristike različitih vrsta drva poput šišama, tikovine, palisandera, drva manga i bagrema. Obnovljeno je drvo čvrsto, stabilno, izdržljivo i lijepo. Znakovi trošenja i vidljiva struktura godova daju svakom komadu vlastitu povijest i jedinstven izgled. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Možete staviti ovu ljuljačku Adirondack u vrt ili na vanjsku terasu kako biste uživali u izvrsnim knjigama i šalici kave. Važna napomena: Boje se razlikuju od primjerka do primjerka, što čini svaku našu stolicu jedinstvenom. Isporuka je nasumična.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 285882-8719883792309 Kategorije: , , ,

Opis

Opustite se u našoj čvrstoj drvenoj stolici za ljuljanje starinskog izgleda. Uz elegantan i bezvremenski dizajn, bit će praktičan i klasičan dodatak vašem otvorenom životnom prostoru.

Ova stolica za ljuljanje napravljena je od masivnog obnovljenog drva, što znači da je svaki komad namještaja jedinstven i pomalo drukčiji od sljedećeg. Namještaj izrađen od obnovljenog drva ima karakteristike različitih vrsta drva poput šišama, tikovine, palisandera, drva manga i bagrema. Obnovljeno je drvo čvrsto, stabilno, izdržljivo i lijepo. Znakovi trošenja i vidljiva struktura godova daju svakom komadu vlastitu povijest i jedinstven izgled. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Možete staviti ovu ljuljačku Adirondack u vrt ili na vanjsku terasu kako biste uživali u izvrsnim knjigama i šalici kave.

Važna napomena: Boje se razlikuju od primjerka do primjerka, što čini svaku našu stolicu jedinstvenom. Isporuka je nasumična.

  • Boja: Višebojno
  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo
  • Dimenzije: 70 x 90 x 97 cm (Š x D x V)
  • Polirano, obojeno i lakirano
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 19,45 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 7 dana

Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

To top