Zidna sjenica od tkanine 3 x 6 m krem

Šifra proizvoda: 47989-8719883771137

Na Vašoj adresi za radnih dana

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Stvorite zatvoreni prostor vani pomoću ove zidne sjenice. Ovaj jedinstveni i funkcionalni zaklon od sunca dizajniran je tako da predstavlja savršen produžetak vašeg doma, omogućujući vam uživanje na otvorenom, dok ste istovremeno zaštićeni od vremenskih utjecaja. Ova privlačna tenda napravljena je za postavljanje na vanjski zid vašeg doma, pružajući hladovinu za vašu terasu i dvorište. Izrađena od čeličnog okvira obloženog prahom, sjenica je izdržljiva i stabilna. Ova nadstrešnica s premazom od PA-a blokira većinu štetnih zraka i pruža vam vrhunsku zaštitu od sunca. NAPOMENA: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 47989-8719883771137 Kategorije: , ,

Opis

Stvorite zatvoreni prostor vani pomoću ove zidne sjenice. Ovaj jedinstveni i funkcionalni zaklon od sunca dizajniran je tako da predstavlja savršen produžetak vašeg doma, omogućujući vam uživanje na otvorenom, dok ste istovremeno zaštićeni od vremenskih utjecaja.

Ova privlačna tenda napravljena je za postavljanje na vanjski zid vašeg doma, pružajući hladovinu za vašu terasu i dvorište. Izrađena od čeličnog okvira obloženog prahom, sjenica je izdržljiva i stabilna. Ova nadstrešnica s premazom od PA-a blokira većinu štetnih zraka i pruža vam vrhunsku zaštitu od sunca.

NAPOMENA: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, snijeg, oluja itd.

  • Boja: Krem
  • Materijal: Tkanina (100 % poliester), čelik
  • Dimenzije: 6 x 3 x 2,05/2,62 m (D x Š x V)
  • Tenda s oblogom od PA-a
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 47,85 kg
Širina [m]

Dostava

Na Vašoj adresi za radnih dana

Dužina [m]

Visina [m]

To top