Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Zidni stalak za vino za 10 boca crni metalni

Zidni stalak za vino za 10 boca crni metalni

449,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj zidni stalak za vino s jednostavnim, ali elegantnim dizajnom, dodaje dašak modernog stila vašem prostoru za boravak. Ovaj stalak za vino može smjestiti do 10 boca vina. Napravljen je od metala obloženog prahom, zbog čega je izuzetno izdržljiv i jednostavan za održavanje. Idealan je izbor za poklon vašim prijateljima i poznanicima koji vole vino. Uz to, pomoću uključenih materijala za ugradnju, ovaj stalak za vino može se lako pričvrstiti na zid. Također se lako sastavlja. Napominjemo da boce vina nisu uključene u isporuku.

Na zalihi

SKU: 92139 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj zidni stalak za vino s jednostavnim, ali elegantnim dizajnom, dodaje dašak modernog stila vašem prostoru za boravak.

Ovaj stalak za vino može smjestiti do 10 boca vina. Napravljen je od metala obloženog prahom, zbog čega je izuzetno izdržljiv i jednostavan za održavanje. Idealan je izbor za poklon vašim prijateljima i poznanicima koji vole vino. Uz to, pomoću uključenih materijala za ugradnju, ovaj stalak za vino može se lako pričvrstiti na zid. Također se lako sastavlja.

Napominjemo da boce vina nisu uključene u isporuku.

  • Boja: Crna
  • Materijal: Metal obložen prahom
  • Dimenzije: 27 x 9 x 126,2 cm (Š x D x V)
  • Može smjestiti do 10 boca vina (boce nisu uključene)
  • Uključuje materijale za montažu
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 2.92 kg
Go to Top