Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Zidni stalak za vino za 12 boca crni željezni

Zidni stalak za vino za 12 boca crni željezni

561,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj zidni stalak za vino pomoći će vam da pohranite i organizirate svoja omiljena vina, a uz to će promijeniti vaše uređenje svojom vrhunskom privlačnošću! Ovaj stalak za vino može smjestiti do 12 boca vina. Njegov jednostavan, ali elegantan dizajn dodaje dašak modernog stila vašem životnom prostoru. Također će biti sjajan poklon za vaše prijatelje i poznanike koji vole vino. Napravljen je od željeza obloženog prahom, što ga čini izuzetno izdržljivim! Uz to, zahvaljujući uključenim materijalima za montažu, stalak za vino može se jednostavno pričvrstiti na zid. Napominjemo da boce vina nisu uključene u isporuku.

Na zalihi

SKU: 88240 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj zidni stalak za vino pomoći će vam da pohranite i organizirate svoja omiljena vina, a uz to će promijeniti vaše uređenje svojom vrhunskom privlačnošću!

Ovaj stalak za vino može smjestiti do 12 boca vina. Njegov jednostavan, ali elegantan dizajn dodaje dašak modernog stila vašem životnom prostoru. Također će biti sjajan poklon za vaše prijatelje i poznanike koji vole vino. Napravljen je od željeza obloženog prahom, što ga čini izuzetno izdržljivim! Uz to, zahvaljujući uključenim materijalima za montažu, stalak za vino može se jednostavno pričvrstiti na zid.

Napominjemo da boce vina nisu uključene u isporuku.

  • Boja: Crna
  • Materijal: Željezo s praškastom oblogom
  • Dimenzije: 19 x 11 x 120 cm (D x Š x V)
  • Može smjestiti do 12 boca vina (boce nisu uključene)
  • Uključuje materijale za montažu

Dodatne informacije

Težina 2.87 kg
Go to Top