Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Zidni stalak za vino za 9 boca crni željezni

Zidni stalak za vino za 9 boca crni željezni

411,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj zidni stalak za vino s jednostavnim, ali elegantnim dizajnom, dodaje dašak modernog stila vašem prostoru za boravak. Ovaj stalak za vino može smjestiti do 9 boca vina. Napravljen je od željeza obloženog prahom, zbog čega je izuzetno izdržljiv i jednostavan za održavanje. Idealan je izbor za poklon vašim prijateljima i poznanicima koji vole vino. Uz to, pomoću uključenih materijala za ugradnju, ovaj stalak za vino može se lako pričvrstiti na zid. Također se lako sastavlja. Napominjemo da boce vina nisu uključene u isporuku.

Na zalihi

Mastercard
Maestro
Visa
SKU: 92137 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj zidni stalak za vino s jednostavnim, ali elegantnim dizajnom, dodaje dašak modernog stila vašem prostoru za boravak.

Ovaj stalak za vino može smjestiti do 9 boca vina. Napravljen je od željeza obloženog prahom, zbog čega je izuzetno izdržljiv i jednostavan za održavanje. Idealan je izbor za poklon vašim prijateljima i poznanicima koji vole vino. Uz to, pomoću uključenih materijala za ugradnju, ovaj stalak za vino može se lako pričvrstiti na zid. Također se lako sastavlja.

Napominjemo da boce vina nisu uključene u isporuku.

  • Boja: Crna
  • Materijal: Željezo s praškastom oblogom
  • Dimenzije: 24 x 8 x 95,4 cm (Š x D x V)
  • Pohranjuje do 9 boca vina (boce nisu uključene)
  • Uključuje materijale za montažu
  • Sastavljanje potrebno: Da

Dodatne informacije

Težina 3.01 kg
Go to Top