Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Zidni stalci za vino za 12 boca 2 kom crni željezni

Zidni stalci za vino za 12 boca 2 kom crni željezni

724,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj zidni stalak za vino pomoći će vam da pohranite i organizirate svoja omiljena vina, a uz to će promijeniti vaše uređenje svojom vrhunskom privlačnošću! Dva primjerka ovog stalka za vino mogu smjestiti do 24 boca vina. Njihov jednostavan, ali elegantan dizajn dodaje dašak modernog stila vašem životnom prostoru. Također će biti sjajan poklon za vaše prijatelje i poznanike koji vole vino. Napravljeni su od željeza obloženog prahom, što ih čini izuzetno izdržljivima! Uz to, zahvaljujući uključenim materijalima za montažu, stalak za vino može se jednostavno pričvrstiti na zid. Napominjemo da boce vina nisu uključene u isporuku.

Na zalihi

SKU: 88241 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj zidni stalak za vino pomoći će vam da pohranite i organizirate svoja omiljena vina, a uz to će promijeniti vaše uređenje svojom vrhunskom privlačnošću!

Dva primjerka ovog stalka za vino mogu smjestiti do 24 boca vina. Njihov jednostavan, ali elegantan dizajn dodaje dašak modernog stila vašem životnom prostoru. Također će biti sjajan poklon za vaše prijatelje i poznanike koji vole vino. Napravljeni su od željeza obloženog prahom, što ih čini izuzetno izdržljivima! Uz to, zahvaljujući uključenim materijalima za montažu, stalak za vino može se jednostavno pričvrstiti na zid.

Napominjemo da boce vina nisu uključene u isporuku.

  • Boja: Crna
  • Materijal: Željezo s praškastom oblogom
  • Dimenzije: 19 x 11 x 120 cm (D x Š x V)
  • Može smjestiti do 24 boce vina (boce nisu uključene)
  • Uključuje materijale za montažu

Dodatne informacije

Težina 6.01 kg
Go to Top