Zidni TV ormarić 90 x 30 x 30 cm od masivne tikovine

Šifra proizvoda: 289084-8719883996042

119,58 (900,98 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ovaj elegantni TV ormarić od masivne tikovine savršen je izbor za unošenje kolonijalnog stila u vaš dnevni boravak. Ormarić za HiFi izrađen od tvrdog drva tikovine obrađen je, osušen u peći i fino izbrušen kako bi dobio vrlo gladak izgled. Tikovina je poznata po izuzetnoj čvrstoći, što je čini daleko prikladnijom za namještaj od bilo koje druge vrste drva. Savršen je izbor ako želite kupiti dugotrajan komad namještaja. Jedna donja polica pruža dodatni prostor za pohranu vaših potrepština. Ovi višenamjenski stalci za biljke također se upotrebljavaju kao barski stolci. Dvije police i jedan odjeljak pružaju dodatni prostor za spremanje kako bi vaše razne potrepštine bile dobro organizirane. Možete objesiti ormarić na zid s vratima na lijevoj ili desnoj strani prema želji pomoću priloženih dvaju pričvršćivača. Važna napomena: Prekrasne boje i drveni godovi mogu se razlikovati od primjerka do primjerka, zbog čega je svaki drveni ormarić jedinstven i malo drukčiji od sljedećeg. Preporučujemo tretiranje proizvoda uljem od tikovine ili premazom na bazi vode kako biste mu produžili vijek trajanja.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 289084-8719883996042 Kategorije: , ,

Opis

Ovaj elegantni TV ormarić od masivne tikovine savršen je izbor za unošenje kolonijalnog stila u vaš dnevni boravak.

Ormarić za HiFi izrađen od tvrdog drva tikovine obrađen je, osušen u peći i fino izbrušen kako bi dobio vrlo gladak izgled. Tikovina je poznata po izuzetnoj čvrstoći, što je čini daleko prikladnijom za namještaj od bilo koje druge vrste drva. Savršen je izbor ako želite kupiti dugotrajan komad namještaja. Jedna donja polica pruža dodatni prostor za pohranu vaših potrepština. Ovi višenamjenski stalci za biljke također se upotrebljavaju kao barski stolci. Dvije police i jedan odjeljak pružaju dodatni prostor za spremanje kako bi vaše razne potrepštine bile dobro organizirane. Možete objesiti ormarić na zid s vratima na lijevoj ili desnoj strani prema želji pomoću priloženih dvaju pričvršćivača.

Važna napomena: Prekrasne boje i drveni godovi mogu se razlikovati od primjerka do primjerka, zbog čega je svaki drveni ormarić jedinstven i malo drukčiji od sljedećeg. Preporučujemo tretiranje proizvoda uljem od tikovine ili premazom na bazi vode kako biste mu produžili vijek trajanja.

  • Materijal: Fino brušena tvrda tikovina s prirodnim premazom
  • Ukupne dimenzije: 90 x 30 x 30 cm (Š x D x V)
  • Dimenzije police: 42 x 25 x 12 cm (Š x D x V)
  • Dimenzije odjeljka: 42 x 28 x 26 cm (Š x D x V)
  • Sastavljanje potrebno: Ne

Dodatne informacije

Težina 14 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

To top