Top 5 ideja za najljepše božićne poklone

Top 5 ideja za božićne poklone pročitajte u našem blogu.

Hohoho Božić nam se bliži, a s njime dolaze i slatke muke – što pokloniti najdražim osobama?

Kako biste dobili inspiraciju što i kome pokloniti te kako bi vam, i ovako slatke, muke postale još i slađe, dajemo vam top 5 ideja za najljepše božićne poklone.

1. Sadnice – najoriginalniji poklon za sve vrtne virtuoze

Ako ste jedni od onih koje ne misle da su sadnice loša i nekreativna ideja za božićne poklone, već da će izmamiti osmijeh na lice osobi kojoj su namijenjene, svakako vam moramo reći da vas u potpunosti razumijemo i da smo u vašem timu.

Sadnice su pune boja, mirisa i okusa, savršeno će se uklopiti u svačiji vrt i balkon, a tijekom prosinca će biti na posebnoj adventsko-akcijskoj cijeni.

Zavirite u oazu naših voćnih, zimzelenih i listopadnih sadnica te ukrasnih trava i ovog Božića iznenadite svog vrtnog virtuoza božanstvenim sadnicama koje će ga oduševiti.

2. Dječje igračke – top ideja za naše najmlađe

Božić je vrijeme darivanja kojem se veseli svi, a pogotovo naši najmlađi. Neka ih ispod bora ove godine dočeka originalna igračka koja će im istog trenutka izmamiti osmijehe na lica.

Ideje za božićne poklone za nju i njega - Anekke i alati.
Originalne božićne poklone koji će razveseliti svakog mališana pronađite na adventsko-akcijskoj cijeni.

Ako doma imate malog istraživača koji tek počinje upoznavati svijet koji ga okružuje onda će BMW-ov auto na akumulator biti idealan za njega. Osim što će uz pomoć ovog auto proći “kilometre, uz njega će mališan biti prava atrakcija gdje god da se pojavi.

Tijekom prosinca većina igračaka iz naše ponude bit će na adventskoj akciji, što je odlična pozivnica da ih istražite, izaberete željenu i naručite prije Božića.

3. Mal-Tec kućanski aparati – za najpraktičniju pomoć u domu

Mali kućanski aparati najčešće ispadnu veliki pomagači. Jesmo li u pravu? Znamo da je tako, zato smo u mjesecu darivanja uređajima za najbolju i najbržu pomoć u kući odlučili spustiti cijenu.

S food procesor multipraktikom će priprema blagdanskog stola biti lakša no ikad, s visokotlačnim peračem/čistačem ML2.240 očistit ćete one pločice do savršenstva, a bežični usisavač usisat će i najsitnije mrvice s poda. Zavirite u našu Mal-Tec ponudu i naručite.

4. Posebni pokloni za nju i njega

Izabrati idealne božićne poklone za svoju bolju polovicu, mamu, sestru, brata, tatu ili nekog drugog člana obitelji i prijatelja ponekad zna biti prava muka. O njima znate sve, svaki dan provodite zajedno, ali kada dođe vrijeme za kupovinu idealnog poklona, više ni sami niste sigurni koji poklon bi to bio. Poznato?

Da vam olakšamo ove slatke muke, donosimo vam ideju za božićne poklone za nju i njega s kojima sigurno neće pogriješiti.

Svaka žena je različita, svaka ima neki svoj stil i nešto što samo ona voli, no Anekke brend voli svaka. No, dobro, gotovo svaka.

Istražite Anekke ponudu torbi, novčanika, kišobrana, ruksaka i drugo i ovog Božića priuštite svojoj ljepšoj polovici poklon koji će je oduševiti na prvu.

Ideje za božićne poklone - Anekke i alati
Idealni božićni pokloni za nju i njega

A što pokloniti svojim snažnijim polovicama? Možda su žene nešto kreativnije u smišljanju božićnih poklona, ali to ne znači da njima pomoć i smjernice u odabiru poklona nisu potrebne.

Znamo koliko svaki muškarac žudi za tim da u svojoj kući i na svom terenu bude sam svoj majstor. Zbog toga je ovo idealno vrijeme da ga podupreš i upotpuniš njegovu kolekciju alata s upravo onim alatom koji mu nedostaje.

5. Mali borići – znak pažnje za poslovne partnere i zaposlenike

Što odabrati bliskim osobama s kojima provodimo skoro svaki dan, najčešće ispadne vrlo teško pitanje, a što pokloniti poslovnim partnerima, još je teže odlučiti.

Kako bismo vam barem malo olakšali muku, predlažemo vam personalizirane boriće u poklon kutiji. Na boriće možete upisati posvetu, staviti svoj logo i birati između dvije boje tegle – crvenu i bijelu.

Ako vam nedostaje inspiracije, posjetite naš web shop i nemojte čekati. Nabavite božićne poklone ove godine ranije.

Nešto posebno za kraj – Supercool i zabavni PhotoBooth 360

U slučaju da se nište pronašli u niti jednoj od ideja za božićne poklone i željeli biste pokloniti nešto drugačije i nesvakidašnje – možda je baš naš PhotoBooth 360 ono što tražite.

Spremate li božićnu proslavu, zaduženi ste za organizaciju ovogodišnjeg dočeka Nove godine, približava li se rođendan vama dragoj osobi? PhotoBooth 360 će se idealno uklopiti u svaki scenarij i postati prava atrakcija na vašem idućem druženju. Javite nam se da na vrijeme zabilježimo vaš željeni termin.

Ako trebate još neku opremu za vaše iduće slavlje, istražite našu Sve za feštu ponudu i rezervirajte željenu opremu i datum što prije.

To top